Referenser

Visa #
Ahréns Åkeri AB

Ahréns är ett familjeägt företag som startades av Lars Ahrén i början på 70-talet. I starten fraktade vi bildelar för Scania och sjöcontainers runt Mälardalen. Efterhand har bolagets transporter utökats från Mälardalen till hela Europa.
Susanne Ahrén: Å gissa om jag berömt er :-) Självklart vill å kan jag med det varmaste rekommendera just er!
TDQ har hjälpt oss att bli först i Sverige med Certifiering av Trafiksäkerheten ISO39001.
Samtidigt blev vi certifierade för Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

2775
Airsafe Sweden AB
Airsafe Sweden AB etablerades 1977 med målsättningen att bli ett av Sveriges ledande företag för konstruktion och tillverkning av fallskärmar och fallskärmssystem.
2934
Enaco AB
Enaco designar, bygger och underhåller säkra teknikrum. Enacos fyra affärsområden Consulting, Construction, Services och Intech innefattar områden som rådgivning, projektering, realisering, installation, service och drift inom data/tele, kraft, kyla och skydd.
3659
Miljötekniska AB

Vår affärsidé är att under ansvar av elbehörig medarbetare samt med i övrigt säkerhetsutbildade medarbetare fackmannamässigt utföra : Ett rationellt, skonsamt, miljövänligt, säkert och ekonomiskt rengöringsarbete, rekonditionering samt drift och underhåll av rulltrappor, hisschakt, maskinrum, industrilokaler, avlopp, dammar mm samt saneringsarbeten. Certifierade inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö enligt ISO9001/14001 och 45001.

3182
Nacka Trä

Nacka Träs affärsidé är att sälja material och verktyg till Sveriges största byggföretag i rätt tid för byggsituationen genom kompetent rådgivning.

2958
LK Precision Parts AB

LK Precision Parts AB  bearbetar komponenter i metall och plast till medicin-, telekom- och processindustrin. Företaget har en toppmodern maskinpark med ett trettiotal CNC-maskiner. Personal med stor teknisk kompetens kombinerat med spjut- spetsteknologi innebär att LK håller extremt hög precision. För att garantera hög kvalitet har vi en kontinuerlig kvalitetssäkring enligt ISO9001, 14001 och OHSAS18000 genom hela tillverkningsprocessen.

3014
Städhuset i Stockholm AB

Städhusets ambition och mål är att leverera en bekymmersfri service med hög kvalitet inom lokalvårdsområdet. Bekymmersfri service erbjuder vi till stora som små privata och offentliga kunder. Detta uppnås genom en tät och bra kundkontakt, kvalitets- miljö och arbetsmiljö policy. För vi tror också att om vi har nöjda medarbetare så har vi nöjda kunder, och våra kunder skall vara nöjda kunder. Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö enligt ISO9001, 14001 och 45001.

3189
Spirax Sarco AB
Spirax Sarco förmedlar kunskap, service och produkter för effektivt användande av ånga och andra industriella vätskor och medier
3421
TP-Filter AB
Ledande filterlösningar inom allt från processindustri till IT och vitvaror. Innovativa och miljömedvetna företag världen över vänder sig till oss när det gäller den mest kritiska delen av ett filter – elementet som får filtret att filtrera.
3168
Aphos Förvaltnings AB

Aphos är ett mångårigt konsultföretag inom fastighetsbranschen. Våra verksamhetsgrenar är i huvudsak teknisk förvaltning samt fastighetsskötsel och ombyggnationer. Vår affärsidé och målsättning är att erbjuda en exklusiv förvaltningstjänst till överkomlig kostnad och med ett mycket personligt engagemang för en begränsad kundgrupp.
Våra fastighetsskötare har en mycket bred yrkeskunskap och klarar det mesta av i fastigheter förekommande arbeten, vilket betyder att kostnaderna kan minskas då inte en ny hantverksgrupp måste tillkallas för varje nytt arbetsmoment.
Vi arbetar kontinuerligt med att försöka höja vår kvalité och ett led i detta arbete är att vi för ett par år sedan började arbeta med ett nytt  ärendehanteringssystem samt att vi har certifierat oss för ISO9001 och ISO14001, vilket gör att vi ständig jobbar med att förbättra vår kvalitet och vårt miljötänkande.

3244
Cloud Nine AB

Cloud Nine levererar digitala lösningar som påverkar och förändrar beteendet hos våra kunders målgrupper. Cloud Nine är en av Sveriges största oberoende leverantörer av interaktiva digitala lösningar. Vi grundades 1999 och bland kunderna återfinns flera av Sveriges starkaste varumärken. Alla konsulter, kreatörer och utvecklare har mångårig erfarenhet och brinner för att skapa oöverträffade lösningar som för våra kunder närmare sina målgrupper.

3056
Ortopedia – Ortopedtekniska Center i Stockholm

På Ortopedia arbetar vi med patienten i centrum utifrån ett multiprofessionellt perspektiv. Vår övertygelse är att varje patient och besvär är mer eller mindre unikt och kräver en individanpassad lösning. Vi är en mindre klinik där läkare, fysioterapeuter och ortopedingenjörer är handplockade för sin spetskompetens och där alla delar en gemensam utrednings- och behandlingsfilosofi.

3131
Firesafe Sverige AB

Firesafe är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, brandservicetjänster, produkttillverkning samt produktförsäljning.
Sedan 2015 är vi i Sverige, ISO-certifierade inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.
Firesafe har 20 avdelningskontor i Norge, Sverige och Danmark. Huvudkontoret ligger i Oslo och totalt är det 500 anställda varav ca 100 i Sverige.

2922
Savills

Savills erbjuder tillförlitliga rådgivningstjänster till fastighetskunder i Nord-och Sydamerika, Europa, Asien och Stillahavsområdet, Afrika och Mellanöstern. Genom våra rådgivnings- och transaktionstjänster hjälper vi våra kunder att maximera värdet på sina tillgångar. Savills har ett certifierat arbetsmiljöarbete. Vår personal är navet i verksamheten och vi tycker det är viktigt med vidareutveckling, säkerhet och trygghet. Vi strävar efter att vår personal skall vilja och kunna arbeta kvar hos oss fram till pensionen.
Savills är certifierade enligt ISO 14001:2015 i miljö, ISO 9001:2015 i kvalitet samt OHSAS 18001:2007 i arbetsmiljö.

1714

Copyright TDQ © 2002-2018 Designed by MI-NUS MILJÖUTVECKLING Micke Huttánus | Byggd med full responsive-design HTML5